View more
نحوه نگهداری صحیح میوه‌ها را اینجا بخوانید

نحوه نگهداری صحیح میوه‌ها را اینجا بخوانید

اگر می‌خواهید که میوه های خریداری شده را برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید که تازگی و سلامت خود را حفظ کنند باید نکاتی را در نحوه نگهداری صحیح میوه‌ها رعایت کنید.

در این مقاله از بازار روز ایرانیان قصد داریم نحوه نگهداری صحیح میوه‌های پر مصرف را برای شما بگوییم.

همراه ما باشید.

روش نگهداری صحیح سیب

روش نگهداری صحیح سیب

اگر میوه سیب را در دمای معمولی نگهداری کنید، تازگی آن سریع از دست می‌رود.

در صورتی که در فریزر قرار داده شود، بعد از یخ زدن و مجددا ذوب شدن، له و نرم خواهد شد.

در نتیجه بهترین دما برای نگهداری سیب، دمای یخچال است.

سیب‌‌ها را در قسمت جامیوه‌ای یخچال قرار دهید و روی آن‌ها پارچه ‌ای نمناک بیاندازید یا آن‌ها را در کیسه‌های پلاستیکی منفذدار بریزید و در یخچال بگذارید.

دقت داشته باشید که اگر یک سیب در بین بقیه سیب‌ها خراب یا لک‌دار است حتما آن را جدا کنید زیرا گاز اتیلن آن سبب خرابی سایر سیب‌ها می‌‌شود.

در آخر توجه داشته باشید که اگر می‌خواهید برای طولانی مدت سیب‌ها را نگهداری کنید باید از مرکز خرید عمده میوه مرغوب و درجه یک، سیب‌های پوست کلفت، تازه و سفت تهیه کنید که در این رابطه بازار روز ایرانیان به کمک شما آمده است.

روش نگهداری صحیح گلابی

نحوه نگهداری صحیح گلابی

گلابی‌ها مانند برخی از میوه‌ها از درون می‌رسند و زمانی که قسمتی از روی گلابی‌‌ها لک‌دار و پخته است؛ یعنی بخش داخلی آن‌‌ها بیش از اندازه رسیده است.

گلابی‌‌ها که می رسند باید در دمای یخچال نگهداری شوند. البته اگر تمایل دارید، امکان فریز کردن گلابی‌ها نیز وجود دارد به این صورت که آن‌ها را شسته و برش دهید و مقداری آب‌لیمو بزنید که تغییر رنگ ندهند و بعد در ظرف در دار گذاشته و در فریزر قرار دهید.

در صورتی که گلابی‌های خریداری شده نارس هستند باید در دمای اتاق قرار دهید تا برسند.

به منظور سرعت بخشیدن به پخته شدن آن‌ها، گلابی‌‌های نارس را درون یک کیسه کاغذی بپیچید.

گاز اتیلن متصاعد شده از گلابی زمانی که در کیسه حبس شود باعث رسیدن گلابی خواهد شد.

اگر گلابی کال در کنار موز یا آووکادو باشد نیز، فرایند پخته شدن آن‌ها سریع‌تر انجام می‌شود. زیرا هر دو میوه هم به‌طور طبیعی گاز اتیلن متصاعد می‌کنند.

 طریقه نگهداری صحیح کیوی

 طریقه نگهداری صحیح کیوی

هنگام خرید کیوی توجه داشته باشید که از انتخاب کیوی‌های بسیار نرم دوری کنید. آن‌ها باید مقداری سفت باشند، البته نه به سفتی یک سنگ.

کیوی‌ های سفت در دمای محیط بعد از چند روز می‌ رسند و بعد از آن می‌ توان آن ‌ها را در یخچال برای یک هفته نگهداری کرد.

آن‌ها را در کیسه پلاستیکی قرار دهید و در یخچال بگذارید.

امکان فریز کردن کیوی‌‌ها برای یک سال در فریزر بلامانع است. به منظور فریز کردن آن‌ها بعد از شستشو، پوست شان را بکنید و برش دهید.

سپس داخل قابلمه  یک ونیم لیوان شکر و 2 لیوان آب ریخته و کاملا حل نمایید.

روی حرارت قرار دهید تا این محلول به جوش آید. بعد اجازه دهید تا این شربت خنک شود و بعد روی کیوی‌های ورقه ورقه شده بریزید.

درآخر کیوی را درون ظروف در بسته محکم در فریزر بگذارید.

 طریقه نگهداری صحیح لیموترش

روش نگهداری لیمو ترش

یکی از بهترین میوه‌ها به منظور استفاده در غذا و سالاد‌های متفاوت، لیمو ترش است و مزه غذا‌ها را بسیار دلچسب می‌کند.

لیموترش در دمای محیط بیشتر از 7 روز نمی‌ماند اما گذاشتن آن‌‌ها در کیسه‌‌های پلاستیکی که هیچ روزنه و منفذی ندارد، موجب می‌شود تا 30 روز تازگی خود را حفظ کنند.

نحوه نگهداری صحیح پرتقال

پرتقال‌هایی که کاملا رسیده‌اند باید در یخچال قرار داده شوند. البته اگر آن‌ها را شسته‌اید باید کاملا خشک کنید و سپس در یخچال بگذارید چراکه رطوبت موجب خراب شدن‌شان خواهد شد. بدین صورت می‌‌توانید تا یک 20 روز آن‌‌ها را تازه حفظ کنید.

اما در صورتی که می‌‌خواهید بیشتر از 20 روز، تازه بمانند، آن‌ها را داخل کاغذ بپیچید تا از رطوبت و نم کاملا دور باشند.

 طریقه نگهداری صحیح انار

طریقه نگهداری صحیح انار

اگر به خرید انار رفتید، اناری را بخرید که رنگ آن  به قهوه‌ای نزند و همچنین خیلی نرم یا خیلی خشک و شکننده نباشد.

پروسه اکسیداسیون باعث می‌شود دانه‌های انار، رنگ صورتی خود را از دست داده و قهوه‌ای شوند.

بهترین شیوه مراقبت و نگهداری انار، قرار دادن آن‌‌ها در یخچال است.

در صورتی که انار را درسته و دانه‌دانه نشده در یخچال بگذارید، برای مدت طولانی‌تری تازگی و ماندگاری خود را حفظ می‌کنند.

اگر انار را دانه کردید حتما در ظرف‌های درب دار قرار دهید و سپس در یخچال بگذارید تا به این ترتیب هوا به درون ظرف نفوذ نکند.

علاوه بر این پیشنهاد می‌شود به جای استفاده از ظرف های پلاستیکی، ظروف شیشه‌ای یا سرامیکی برای نگهداری دانه‌های انار انتخاب کنید.

زیرا انار به آسانی مواد شیمیایی متصاعد از پلاستیک را به خود جلب می‌کند و سریع تر فاسد می‌‌شود.

درضمن این امکان وجود دارد که انار دانه شده را فریزری کرده و هر وقت که تمایل داشتید از آن‌ها استفاده کنید.

نحوه نگهداری صحیح خرمالو

بازار روز ایرانیان پیشنهاد می‌کند هنگام خرید، خرمالو‌هایی انتخاب کنید که هنوز به طور کامل نرسیده اند. این خرمالو‌ها در دمای محیط 1 الی دو هفته دوام دارند.

خرمالوها زمانی کاملا پخته باشند، می‌‌توانید در یخچال برای روز نگهدارید.

آن‌‌‌ها را درون ظرفی بگذارید و با کیسه پلاستیکی بپوشانید، سپس در یخچال قرار دهید.

 طریقه نگهداری صحیح انبه

طریقه نگهداری صحیح انبه

یک انبه پخته، زمانی که آن را کمی فشار دهید عطر خوشی از آن حس شود. انبه‌‌هایی که هنوز نارس هستند و به خوبی نرسیده‌اند را می‌توان در دمای محیط قرار داد تا به خوبی برسند.

انبه‌‌های پخته را هم درون ظرف درب‌دار و درون یخچال قرار دهید.

بدین صورت حداقل تا یک هفته تازه‌اند. در صورتی که آن‌‌ها را در فریزر قرار دهید تا 5 ماه می‌مانند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *