View more
خواص باقالی تازه و پخته شده را اینجا بخوانید

خواص باقالی تازه و پخته شده را اینجا بخوانید

باقالی که به آن باقالا و باقله هم گفته می‌شود محصولی یک‌ساله از گروه بقولات محسوب می‌شود که فصل بهار در بازار بسیار دیده می‌شود.

باقلا تازه طبیعتی سرد و تر دارد. اولین بار باقالا در فلسطین یافت شد و غذای معمول مصری‌ها، یونیان و رومی‌ها بوده است.

باقلا پخته در تهیه انواع غذاها و پیش غذاها استفاده می‌شود.

خواص باقالی تازه و پخته شده برای بدن بسیار زیاد است که ما در این مقاله از بازار روز ایرانیان به طور کامل خواص باقالی تازه و پخته را برای بدن را خواهیم گفت:

خواص باقالی تازه و پخته برای پوست مو

نکته: قبل از مصرف هر نوع ماسک بر روی پوست و نقاط حساس بدن، با قرار دادن مقدار ناچیزی از آن را برای نیم ساعت بر روی دست خود قرار دهید تا از نداشتن آلرژی نسبت به آن مطمئن شوید.

جلوگیری از پیری زودرس پوست صورت

باقالی سرشار از ویتامین C است و یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است و نشانه‌های پیری زودرس همچون چین و چروک پوست و گودی دور چشم را برطرف نموده و شادابی و جوانی پوست صورت را به ارمغان می آورد.

اسکراب و تمیز کردن پوست صورت با باقالی

باقالی

باقالی می‌تواند حکم یک لایه‌بردار طبیعی برای پاکسازی و تخلیه منافذ پوست صورت داشته باشد.

رفع جوش و جای جوش

مقادیر زیاد ویتامین‌ها و مواد معدنی که در باقالی وجود دارد در برطرف کردن جوش و کمرنگ شدن جای جوش موثر است.

حذف موهای زائد

در صورتی که پوست صورت و بدن خود را با باقالی ماساژ دهید موهای زائد بدن رفع می‌شود. در صورتی که این کار را مرتب انجام دهید کلا موهای زائد بدن از بین خواهند رفت.

پیشگیری از سفیدی موی سر

براساس آزمایشات انجام شده، له کردن گل باقالی و ماساژ آن روی سر، از سفید شدن موها پیشگیری می‌کند.

خواص درمانی باقالی برای خانم های باردار و جنین

 

باقالی دارای فولات زیادی است که برای خانم‌های باردار بسیار مفید است و از نقص عصبی جنین، اختلالات شناختی و سقط جنین پیش از تولد جلوگیری می‌کند.

باقالی دارای حجم چشم‌گیری کلسیم است که در زمان بارداری جهت تقویت و استخوان بندی جنین لازم است.

همچنین باقالی دارای فیبر است که می تواند حرکات روده را بهبود بخشد و از یبوست دوران بارداری پیشگیری و آن را درمان کند.

حجم بالای پروتئین در باقالی می‌تواند انرژی خانم‌های باردار را افزایش دهد و خستگی و کسالت در زمان بارداری را برطرف کند.

توصیه می‌شود زنان باردار و شیرده جهت مصرف باقالی با پزشک خود صحبت کنند.

خواص باقالی

خواص باقالی برای نوزادان و خردسالان

کلیه انواع حبوبات مانند باقالی منبع اولیه کربوهیدرات‌ها، پروتئین، فیبر، سولفات، کلسیم و انواع ویتامین‌های B هستند که برای رشد بدن نوزادان و کودکان ضروری است.

زمانی که کودک شما یک سالش شد می‌توانید باقالی پوره شده را در برنامه غذایی او قرار دهید.

دقت داشته باشید که باقالی تشدید کننده نشانه‌های بیماری فاویسم است که پیش از آغاز تغذیه نوزاد با باقالی با یک دکتر متخصص در این حوزه مشورت کنید.

خواص باقالی در درمان دیابت و قند خون

براساس تحقیقات فیبر زیاد در باقالی کاهنده میزان قند خون و کلسترول بد خون در افراد مبتلا به دیابت است، از طرفی باقلا دارای شاخص گلیسمی تقریبا پایینی است که کمک‌رسان کنترل قند خون است.

خواص باقالی تازه و پخته برای کم خونی

باقالی حاوی مقادیر زیادی آهن و مس است که باعث افزایش تولید هموگلوبین خون شده و به درمان کم خونی فقر آهن و آنمی کمک می‌کند.

کمبود آهن در بدن می‌تواند باعث ایجاد احساس خستگی و خواب آلودگی در افراد شود.

خواص باقالی در کاهش وزن

فیبر و پروتئین موجود در باقالا باعث می شود زمان بیشتری احساس سیری کنید و اشتهایتان کم شود و با پیشگیری از پرخوری، کمک کننده در امر کاهش وزن است.

براساس یک‌سری از آزمایشات، باقالا چربی شکم را نیز کاهش می‌دهد.

خواص باقالی برای کاهش فشار خون و مشکلات قلبی

 

منیزیم موجود در باقلا کاهنده فشار خون بالا و ریسک ابتلا به مشکلات قلبی و عروقی است.

باقالی

پیشگیری از پوکی استخون

باقالا حاوی منگنز است که توده استخوانی را افزایش می‌دهد و با بهبود کمبود کلسیم، پوکی استخوان را درمان می‌کند.

درمان استرس و افسردگی

مقدار کافی لوودوپا در باقالا باعث می‌شود که تولید دوپامین در بدن افزایش یافته و با بهتر شدن اخلاق و رفتار در بهبود استرس و افسردگی موثر است.

عضله‌سازی

باقلا سرشار از پتاسیم است که می‌تواند عضله سازی در بدنسازی را بهبود بخشد.

پیشگیری از سرطان

باقالا دارای ویتامین B9 است که این ویتامین از آسیب سلولی DNA جلوگیری می‌کند، درنتیجه احتمال ابتلا به انواع سرطان را کاهش می‌دهد.

خواص باقالی برای چشم

براساس تحقیقات باقالی دارای تیامین است که می‌تواند از بیماری‌های چشمی مانند گلوکوم و آب مروارید جلوگیری کند.

پیشگیری از بیماری‌های دندانی

باقاله

میزان زیاد کلسیم و فسفر موجود در باقالی، تقویت کننده دندان و پلاک دندان است و از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند.

ارزش غذایی 100 گرم باقالی تازه

  • 88 کالری
  • 8 گرم پروتئین
  • 18 گرم کربوهیدرات
  • 5 گرم
  • 2 گرم قند
  • 9 گرم فیبر

ارزش غذایی باقلا پخته (100 گرم)

  • 120 کالری
  • 9 گرم پروتئین
  • 22 گرم کربوهیدرات
  • 3 گرم چربی
  • 7 گرم فیبر

در صورت تمایل به خرید عمده صیفی جات و حبوبات از جمله باقالی می‌توانید به راحتی خرید خود را از طریق فروشگاه آنلاین بازار روز ایرانیان انجام دهید تا مرغوب‌ترین و طبیعی‌ترین محصول از سر مزرعه به درب منزل شما ارسال شود و قیمت فروش کشاورز را بابت خرید خود پرداخت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *