View more
خرید سبزیجات تازه بسته بندی شده

خرید سبزیجات تازه بسته بندی شده

همه در جریان هستیم که برای راحتی کار بهتر است هرازگاهی از سبزیجات فریز شده استفاده کنیم. سبزیجات فریز شده برای طبخ و استفاده در غذا حاضرند و به هیچ آماده سازی احتیاج ندارند و هنگام ریز کردن آن ها امکان آسیب رساندن به دستتان وجود ندارد. زمانی که حرف از تغذیه سالم و مطمئن به میان می آید، خرید سبزیجات تازه بسته بندی شده اولویت می شود، در واقع برای داشتن برنامه غذایی سالم همه چیز به این راحتی نیست.

به همبن خاطر قصد داریم این مسئله را کمی عمیق تر مورد بررسی قرار دهیم و به این نتیجه برسیم که بهترین روش برای جذب خواص سبزیجات به چه صورت است. سبزیجات تازه و خام، پرخاصیت ترین و بهترین حالت سبزیجات محسوب می شود اما برای همه نوع سبزی به این شکل نیست. برای مثال براساس مطالعات انجام شده، اسفناج به صورت پخته نشده و تازه بیشترین میزان لوتئین را داراست که کاروتینوئیدی می باشد که قادر است از نابودی لکه زرد و ناراحتی های چشم جلوگیری کند.

نحوه مصرف سبزیجات

توصیه می شود سبزیجاتی که سرشار از ویتامین های B و C هستند را به صورت تازه خریداری و مصرف کنید چراکه این ویتامین ها در آب حل می شوند و این یعنی احتمال دارد هنگام طبخ ارزش غذایی آن ها از بین برود. سطح کیفی و مواد مغذی سبزیجات تازه پخته نسبت به سبزیجات خام براساس نوع سبزیجات فرق دارد. سبزیجات مجموعه کلم، مانند کلم پیچ، کلم کیل و گل کلم پیشنهاد می شود به صورت تازه استفاده شوند تا خرید تازه بسته بندی آن ها را اولویت قرار دهید چراکه آنتی اکسیدان های بیشتری که طبق تحقیقات ضدسرطان هستند را در خود دارند.
خرید سبزیجات تازه بسته بندی شده

اما به این منظور نیست که سبزیجات تازه در مقابل از دست رفتن خواص خود سطح ایمنی بالایی دارند و مسیری که سبزیجات از باغ تا فروشگاه پشت سر می گذارند می تواند باعث آن باشد. سالم و تازه بودن یک بادمجان یا سیب زمینی رسیده از وقتی که وارد تره بار می شود محاسبه نخواهد شد بلکه از وقتی که محصول برداشت می شود تازه بودن آن لحاظ می شود. زمانی که یک میوه یا صیفی برداشت می شود، به مرور گرما و آب خود را از دست می دهد که این بر ارزش غذایی آن اثربخش است. سبزیجات تازه با گذر از پروسه های گوناگون سم پاشی، جابجایی و زمان ماندن در تره بار احتمال دارد تا نیمی از میزان ارزش غذایی خود را از دست بدهند.

خرید سبزیجات تازه بسته بندی شده یا سبزیجات فریز شده؟

افرادی که به تهیه سبزیجات فریز شده عادت دارند یا سبزیجات را در حجم بالا تهیه می کنند و برای چند ماه فریز می کنند باید بگوییم که براساس بررسی های انجام شده برخی سبزیجات فریز شده نیز به همان اندازه سبزیجات تازه دارای ارزش غذایی و خاصیت هستند.

محصولات کشاورزی تازه پس از برداشت اقدام به تولید آنزیم هایی می کنند که باعث تغییر رنگ، مزه و ارزش غذایی آن ها می شود. اما فریز کردن سبزیجات باعث غیرفعال شدن این آنزیم ها  و متوقف کردن آن ها می شود و همین موضوع موجب می شود سبزیجات فریزشده دارای ارزش غذایی بیشتری باشند.

بزیجاتی که می توانید به صورت فریزری استفاده کنید آن هایی هستد که دارای املاح معدنی محلول در چربی مانند ویتامین  آ، کاروتینوئید و ویتامین E هستند چراکه این ترکیبات هنگام آماده سازی و نگهداری مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند و ثابت تر هستند. با این وجود باید مراقب پروسه تهیه آن ها باشید: مطالعات بیانگر آن است که باز شدن یخ سبزیجات فریز شده مانند نخود فرنگی و اسفناج پیش از طبخ ممکن است ویتامین C موجود در آن ها را از بین ببرد.

خرید سبزیجات تازه بسته بندی شده
سبزیجاتی که حاوی ویتامین های B و C بهتر هستند مانند فلفل دلمه ای را تازه مصرف کنید چراکه  این ویتامین ها در آب هستند و این یعنی در گام فرآوری از بین می روند.

محصولاتی که فریز شده آن ها نیز خواص و ویتامین های لازم را دارند:

  • ذرتلوبیا سبز

    کدو حلوایی

    هلو

    انبه

    توت فرنگی

نحوه پخت سبزیجات

مسئله دیگر این است که آیا سبزیجات بعد از پختن، ارزش غذایی آن ها کاهش پیدا میکند یا خیر؟

برخی مطالعات بیانگر این است که طبخ سبزیجاتی که رنگ روشنی داردم مثل کدو سبز و هویج ممکن است موادمغذی مورد نیاز به خصوص کاروتینوئیدها را در آن ها از بین ببرد. اما مطالعات دیگری نیز بیان می کند که کیفیت غذایی سبزیجات پخته شده در مجموع به نحوه پخت آن ها وابسته است. اگرچه اکثر مردم بر این باورند که پخت سبزیجات ارزش غذایی و خواص آن ها را از بین می برد اما مطلع باشید، آب پز یا بخارپز نمودن برخی سبزیجات (مانند بروکلی و هویج) حتی ممکن است میزان آنتی اکسیدان های آن ها را افزایش دهد. اگرچه شیوه هایی مانند سرخ کردن خواص اصلی و ارزش غذایی مانند پروتئین و ویتامین C را در بروکلی حذف می کند.

اگر تمایل دارید به بهترین شکل ممکن سبزیجات برای بپزید که خواص آن ها را جذب کنید؟

تنها لازم است دما در پایین ترین حد ممکن قرار دهید، بازه زمانی لازم برای پخت را افزایش دهید و مقدار آب لازم را برای طبخ سبزیجاتی که ویتامین های ب و ث دارند کم کنید. فراموش نکنید که ویتامین های محلول در آب در حضور H2O سریع از بین می روند.

خرید سبزیجات تازه بسته بندی شده

بازار روز ایرانیان

بازار روز ایرانیان، جزو نخستین فروشگاه های اینترنتی خرید میوه و سبزی است.

خرید اینترنتی میوه و صیفی و کلیه محصولات تره‌بار درجه یک با ارسال سریع در پایتخت.

کلیه سبزیجات تازه و بسته بندی شده، میوه، صیفی و محصولات ارگانیک را با قیمت دست اول و سریع، اینترنتی تهیه کنید. از جمله امتیاز های مهم ما برای شما می توان به قیمت مناسب، کیفیت عالی و دستچین شده، ارسال سریع در محل مورد نظر شما و تنوع بسیار محصولات اشاره نمود. بازار روز ایرانیان در حال حاضر صرفا در تهران سرویس می دهد اما به زودی در تمام کشور این خدمت رسانی را فراهم می کند. تمام سعی ما بر این است که تمام سفارش‌ های شما در کمتر از ۲ ساعت به دستتان برسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *