View more
تهیه غذاهای لذیذ و آسان با مواد غذایی کنسرو شده

تهیه غذاهای لذیذ و آسان با مواد غذایی کنسرو شده

امروزه سبک زندگی تغییر کرده و مشغله‌هایی مانند کار و اضافه کاری روزانه باعث شده است که تهیه غذاهای لذیذ و آسان با مواد غذایی کنسرو شده طرفدار زیادی داشته باشد زیرا افراد مانند قبل نمی‌توانند تایم طولانی را در آشپزخانه برای طبخ غذاهای مختلف سپری کنند و اکثرا غذاهای نیمه آماده در قالب کنسرو مصرف می‌کنند.

هنگام سفر نیز درست کردن هر غذایی ممکن نیست اما مواد غذایی کنسروی برای نگه داری در شرایط گوناگون و زمان‌های طولانی  بهترین گزینه به شمار می‌آیند.

در مجموع این مواد غذایی کنسرو نیمه آماده جهت رفاه حال شهروندان تولید و ارائه می‌شوند و می‌توانند در زمان ارزشمند افراد صرفه چویی کنند.

طرز تهیه غذاهای لذیذ و آسان با مواد غذایی کنسرو شده بسیار آسان است زیرا دسترسی به این مواد غذایی نیز همیشه راحت بوده است. مصرف غذا های کنسروی در کنار نان و مخلفات یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود.

اهمیت مواد غذایی کنسرو شده و کمپوت‌ها در زندگی

غذاهای کنسرو شده اولین بار در سال ۱۷۹۰ میلادی در فرانسه تولید شد، ولی مصرف آن ها به تازگی با استقبال زیاد همه افراد همراه شده است. همچنین در ایران نخستین کارخانه تولید کنسرو 85 سال پیش به منظور تهیه کنسرو تن ماهی راه اندازی شد.

چرا مصرف کنسروها محبوب شده است؟

رایج شدن مصرف کمپوت و کنسروها دلایلی زیادی دارد، برای نمونه مواد غذایی مختلف اگر برای زمان طولانی نگهداری شوند اول از لحاظ ظاهری کیفیت و تازگی آن ها از بین می رود و بعد از مدتی، عطر و طعم آن‌ها تغییر یافته و فاسد می‌شوند که مصرف آن ها مشکلات گوارشی بسیاری را به وجود می آورد و حتی باعث مرگ می‌شود.

در حقیقت مواد غذایی در صورتی که بیش از زمان تعین شده در معرض هوا قرار بگیرند، فاسد شده و حتی رشد یک عامل بیماری زا احتمال دارد برای ایجاد یک عامل بیماری زای دیگر زمینه سازی کند.

کنسرو نمودن با روش‌های گوناگونی مواد مصرفی را در شرایط خلا قرار می دهد که از میکروبی و فاسد شدن آن به دلیل مجاورت با هوا پیشگیری می کند و بنابراین با این شیوه می توان مواد غذایی گوناگون را به مدت دوسال در محیطی با دمای معمولی قرار داد.

نگهداری این مواد غذایی راز موفقیت ما در پخت و پز در بازه زمانی کوتاه است و به آسانی می توانیم وقتی که عزیزانمان پیش ما هستند به جای اینکه پای گاز باشیم وقتمان را در کنار آن ها سپری کنیم.

از لحاظ اقتصادی نیز قیمت کلیه مواد غذایی کنسرو شده و کمپوت ها نسبت به دیگر کالاهای موجود در فهرست خرید خانواده مناسب تر بوده و برای تهیه آن ها، خانواده ها فشار زیادی را متحمل نمی‌شوند.

غذاهای کنسروی

استفاده از کمپوت‌ها چه مزایایی دارد؟

امروزه در کنار مواد غذایی کنسرو شده، مصرف انواع کمپوت میوه نیز بسیار پرطرفدار شده است. هر زمان که خواستید دسر های متنوع تهیه کنید کمپوت میوه به کمک شما می آید. از طرفی افرادی که مشکلات گوارشی و معده دارند و نمی‌توانند میوه تازه میل کنند، کمپوت میوه گزینه خوبی برای آن هاست چراکه در حقیقت میوه های پخته فرآوری شده در محلول آب و شکر هستند.

کارشناسان تغذیه توصیه می کنند که  مصرف 4 تا 6 واحد از انواع میوه‌های گوناگون در روز برای همه افراد نیاز است که کمپوت میوه نیز می تواند جایگزین خوبی برای خود میوه تازه باشد به ویژه زمانی که در سفر هستید.

کمپوت میوه این امکان را برای شما فراهم می کند که هر میوه ای که می خواهید در هر فصلی از سال بتوانید نوش جان کنید. از طرفی باکتری های گوناگون به علت حرارتی که به میوه‌ها در حین تولید داده می شود، از بین بروند و برای چندین ماه ها بدون نگرانی از خراب شدن‌شان آن‌ها نگه داری نمود. دقت داشته باشید که کمپوت‌های میوه برخلاف کنسرو مواد غذایی پیش از مصرف به جوشاندن نیازی ندارند.

نکات مهم قبل از استفاده و تهیه غذاهای لذیذ و آسان با مواد غذایی کنسرو شده

با وجود اینکه مصرف انواع کنسرو و کمپوت راحت و سریع است اما بهتر است پیش از استفاده از این مواد غذایی نکاتی را رعایت کنید:

در حین خریداری این محصولات غذایی دقت کنید که ظرف آن متورم و یا زنگ زده نباشد چرا که این نشانه بیانگر فاسد بودن مواد غذایی است.

به منظور گرم کردن کنسروهای مواد غذایی آن را مستقیم روی شعله قرار ندهید زیرا این عمل باعث می شود که ذرات فلز قوطی وارد محتویات آن شود.

در حین مصرف انواع غذاهای کنسروی باید در نظر داشته باشید که این کنسروها پیش از مصرف باید 20 دقیقه جوشانده شوند چراکه داخل قوطی کنسروها زمینه رشد نوعی از باکتری‌های غیر هوازی به اسم بوتولینیوم فراهم است که این باکتری‌ها سم کشنده بوتولیسم تولید می کنند و با مصرف آن ها افراد مسموم شده و حتی منجر به مرگ آن‌ها می‌شود.

تهیه غذاهای لذیذ و آسان با مواد غذایی کنسرو شده

با کمک غذاهای کنسرو شده می‌توان انواع غذاهای خوشمزه از کیک ماهی سالمون گرفته تا یک سس آلفردوی لذیذ را تهیه کرد که در ادامه چند غذای خوب که می توان با محصولات کنسروی تهیه کرد معرفی می کنیم:

کنسرو ماهی

کنسرو ماهی

تن ماهی

یکی از رایج ترین غذا های کنسروی قابل دسترس، کنسرو تن ماهی است که به افرادی که زمان زیادی جهت پخت و پز غذاهای متفاوت با ماهی ندارند، پیشنهاد می شود.

تن ماهی را با کمی پرتقال و زنجبیل طعم دار نمایید و در کنار برنج قهوه ای یا نان جو، آووکادو و گوجه میل کنید.

بوقلمون و سوپ کلم

یک کنسرو لوبیا، گوجه‌ی نگینی شده، چاشنی ها و سبزی فریز شده بوقلمون را به سرعت تفت دهید. همه‌ی این مواد راحت و سریع هستند و یک شام فوق العاده برای روزهای تعطیل به شمار می‌آید.

 سیب زمینی و نخود و گوجه فرنگی

برای مصرف یک غذای سرشار از پروتئین گوجه فرنگی نگینی خرد شده را با کنسرو نخود ترکیب کنید و آن را داخل سیب زمینی شیرینی که پخته شده ریخته و با سس گوجه سرو کنید.

کنسروهای خانگی

کنسروهای خانگی

  • سایر غذاهای قابل تهیه با غذاهای کنسرو شده

  •  کنسرو کیک سالمون
  • سوپ جو و گوجه فرنگی
  • خوراک لوبیا و عدس
  • خاویار بادمجان
  • کشک بادمجان
  • ذرت مکزیکی
  • خوراک لوبیا و قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *